Werken bij Groeneveld Fietsen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling fietsenmaker en een leerling verkoopadviseur fietsen. Lijkt het je leuk om aan een fiets te sleutelen? Dan is Groeneveld Fietsen in Zwijndrecht perfect voor jou. In de praktijk ga jij aan de slag met alle onderdelen die je op school leert.

Fietsmonteur

Ben jij een allround fietsenmaker en  weet jouw familie en vrienden jou altijd te vinden met een kapotte fiets? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze uitdagende functie!

Fietsreparatie_Groeneveld
onderhoud fiets_Groeneveld

Leerling verkoper

Heb jij een voorliefde voor fietsen en stroomt de commercie door je bloed? Dan zoeken wij jou als leerling verkoper bij Groeneveld Fietsen in Zwijndrecht!

Leerling fietsmonteur

Weten jouw vrienden en familie jou ook altijd te vinden als er een fiets kapot is en wil je dit dagelijks doen in onze werkplaats? Of heb jij de verkeerde studie gekozen. En lijkt fietsenmaker jou wel iets? Dan zoeken wij jou bij Groeneveld Fietsen in Zwijndrecht!

Fietsreparatie_Groeneveld

Ben jij de collega die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je passie hebt voor fietsen en klantcontact. Je doet er alles aan om onze klanten te voorzien van de beste informatie en hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast vragen wij ook:

  • Een (bijna) afgeronde VMBO opleiding,
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat kan je van ons verwachten?

Je zult gaan werken bij Groenenveld Fietsen in Zwijndrecht, wat een bekende fietsmaker in de regio is. Binnen het bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team bestaande uit 4 medewerkers. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris (ook als starter);
  • voldoende trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s.
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.
  • een vast contract bij goed functioneren.

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten