Tweedehands trekkingsfietsen

Lange afstanden op een prettige manier

Wilt u een tweedehands trekkingsfiets kopen? Een trekkingsfiets kent vele namen, zoals een hybride fiets, sportieve fiets of toerfiets. Welke naam u ook aan de fiets geeft, het is een comfortabel vervoersmiddel voor lange afstanden. De trekkingsfiets is namelijk een kruising tussen een racefiets en een stadsfiets. Een tweedehands trekkingsfiets is ideaal wanneer u comfortabel lange afstanden wilt afleggen, maar een beperkt budget heeft!

Bekijk onze voorraad tweedehands fietsen
  • Deskundig en persoonlijk advies

  • Reparatie en onderhoud

  • Fietsverzekering 

  • Elke nieuwe fiets een servicepakket

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een tweedehands trekkingsfiets kopen

Wanneer u graag lange afstanden afwerkt met de fiets of zelfs op vakantie wilt met de fiets dan is een toerfiets een perfect vervoersmiddel! Groeneveld koopt regelmatig gebruikte trekkingsfietsen over en knapt deze op. Zo kunt u voor minder geld een goede trekkingsfiets kopen!

1. Kies en bestel: Kies uit onze tweedehandsfietsen de fiets die het beste aansluit bij uw wensen en bestel deze direct online.

2. Betaal: Betaal de fiets vooruit via Ideal. Wij bieden omruilgarantie, wat betekent dat wanneer de fiets niet geleverd kan worden u een andere fiets wordt geboden of u uw geld terugkrijgt.

3. Afstellen: Uw fiets wordt rijklaar gemaakt door een professionele monteur.
4. Bericht: U ontvangt een bericht wanneer de fiets klaar is.

5. Levering: Wij kunnen de fiets bij u afleveren tegen een tarief van €25. U kunt de fiets ook kosteloos afhalen in onze winkel in Zwijndrecht.

Soorten tweedehands trekkingsfietsen

Trekkingsfietsen zijn er in verschillenden soorten en maten. Dit bepaalt het comfort dat u ervaart tijdens het rijden. Wij bieden tweedehands trekkingsfietsen aan speciaal voor mannen en vrouwen.

Tweedehands trekkingsfiets voor dames

Toerfietsen voor dames hebben het kenmerkende design van een damesfiets. Door de lage instap kunt u makkelijk op de fiets stappen. Naast dat deze fietsen een mooi design hebben, worden ze ook voor een mooie prijs aangeboden omdat ze tweedehands zijn. Bovendien zijn de trekkingsfietsen licht van gewicht, waardoor u hem makkelijk in een rek kunt plaatsen. Hierdoor is het de ideale reisgenoot voor vrouwen die er graag op uit gaan.

Tweedehands trekkingsfietsen voor dames

Tweedehands trekkingsfiets voor heren

Ook voor mannen bieden wij trekkingsfietsen aan. De trekkingsfiets voor mannen is lichtgewicht waardoor u hem makkelijk op kunt tillen. Deze zijn voorzien van een sportief en mannelijk design, waardoor u goed voor de dag komt met de fiets. De tweedehands trekkingsfietsen voor heren zijn al gebruikt, waardoor ze voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Tweedehands trekkingsfietsen voor heren

Ervaringen tweedehands trekkingsfietsen

Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 8,8 voor onze service en hier zijn wij trots op! Wij zijn persoonlijk en deskundig advies namelijk als vanzelf sprekend, maar dit wordt blijkbaar door onze klanten gewaardeerd.

Een tweedehands trekkingsfiets kopen bij Groeneveld

Wilt u een tweedehands trekkingsfiets kopen? Wij staan u graag bij met professioneel advies. Ons aanbod tweedehands toerfietsen wisselt snel omdat wij afhankelijk zijn van het aanbod van particulieren. Bekijk daarom altijd eerst het huidige aanbod op onze website. Zo voorkomen we dat we u moeten teleurstellen in onze winkel!

Omruilgarantie: Indien een fiets toch niet op voorraad is dan bieden we u altijd een andere fiets of uw geld terug.

Geregistreerde fietsen: Onze fietsen worden geregistreerd in de database stopheling.nl. Zo weet u zeker dat u een fiets koopt die niet gestolen is.

Kom langs in onze winkel

Wilt u de tweedehands trekkingsfiets eerst testen voordat u hem koopt? Wij verwelkomen u graag in onze winkel voor deskundig advies en een testrit. Kom langs!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten