Tweedehands transportfiets

Snel en makkelijk met uw tas op de fiets

Een tweedehands transportfiets is het perfecte middel om mee te nemen naar de supermarkt, uw werk of een andere plek waar u een tas met zich meeneemt. Op transportfietsen is voorop de fiets een rekje geïnstalleerd zodat u eenvoudig een tas mee kunt nemen op de fiets. Bovendien zijn tweedehands transportfietsen minder duur dan nieuwe transportfietsen!

Bekijk onze voorraad tweedehands fietsen

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een tweedehands transportfiets kopen

Iedereen kunt de frustratie wel van fietsen met een tas. Of u raakt de tas steeds tijdens het trappen of uw tas schaaft langs de band. Dit is niet goed voor de tas en kan gevaarlijke situaties opleveren. Een transportfiets biedt hierin de uitkomst. Door het rek voorop de fiets neemt u makkelijk een fiets mee en kunt u zich snel door de stad verplaatsen. Wanneer u de investering te groot vindt, dan biedt een tweedehands transportfiets een oplossing. Groeneveld koopt namelijk gebruikte transportfietsen en knapt deze op. Zo heeft u voor minder geld een goede transportfiets!

1. Bekijk ons aanbod en bestel: Bekijk het aanbod tweedehands transportfietsen in bovenstaand overzicht en bestel uw fiets meteen online.

2. Betaal vooruit: Betaal uw fiets vooruit via Ideal. Wij bieden omruilgarantie, wat betekent dat wanneer de fiets niet geleverd kan worden u een andere fiets of uw geld terugkrijgt.

3. Uw fiets wordt afgesteld: Een professionele monteur maakt uw fiets rijklaar. Wij sturen u een berichtje zodra uw fiets klaar is.

4. Levering van de fiets: Wij leveren de fiets bij u thuis tegen een tarief van €25 (in Nederland). U kunt hem ook kosteloos afhalen in onze winkel in Zwijndrecht.

Soorten tweedehands transportfietsen

Groenveld biedt tweedehands transportfietsen in verschillende soorten. Speciaal voor mannen, speciaal voor vrouwen en elektrisch.

Tweedehands transportfiets voor dames

Wij bieden tweedehands transportfietsen speciaal voor dames. Vrouwen kennen namelijk als geen ander de strijd met een tas op de fiets. Met een transportfiets kunt u makkelijk uw tas meenemen. Dat de fiets al eerder is gebruikt betekent niet dat het geen stijlvol design heeft. Met een tweedehands transportfiets komt u ook gewoon goed voor de dag!

Bekijk onze tweehands transportfietsen voor dames

Tweedehands transportfiets voor heren

Een tweedehands transportfiets is niet alleen voor vrouwen, maar kan ook voor mannen een uitkomst zijn. Want ondanks dat mannen vaker een rugzak gebruiken dan vrouwen, kan het rek voorop de fiets goed van pas komen. In de zomer rijdt je natuurlijk liever niet met die rugzak op je rug en wanneer je grotere spullen mee wilt nemen dan is het ook prettig om deze voorop de fiets te plaatsen. Bovendien zegt de kleinere investering van de tweedehands transportfiets niets over de kwaliteit van de fiets. Met een tweedehands transportfiets heeft u een fiets waarmee u nog jaren vooruit kunt!

Bekijk onze tweedehands transportfietsen voor heren

Tweedehands elektrische transportfiets

Wilt u snel met uw tas op plek van bestemming komen? Groeneveld biedt ook tweedehands elektrische transportfietsen. Hiermee kunt u uw tas veilig meenemen op uw fiets en verplaatst u zich zonder al te veel moeite snel van A naar B. Hierdoor een ideale uitkomst wanneer u bijvoorbeeld met uw fiets naar uw werk gaat.

Bekijk onze tweedehands elektrische transportfietsen

Merken tweedehands transportfietsen

Ons aanbod is variabel doordat wij afhankelijk zijn van de fietsen die wij aangeboden krijgen. Maar over het algemeen bieden wij tweedehands transportfietsen van de A-merken Batavus, Gazelle, Sparta en Koga. Allemaal top merken die streven naar kwaliteit en comfort. Hierdoor kunt u ongeacht het merk nog jaren vooruit met deze fietsen.

Kenmerken tweedehands transportfietsen

Welke fiets het beste bij u past hangt af van de kenmerken van de fiets. Denk hierbij aan de grootste van de transportfiets en de versnellingen van de fiets.

Grootte tweedehands transportfiets

De grootte van de transportfiets is natuurlijk belangrijk voor het comfort van de fiets. Wanneer uw fiets te klein voor u is dan zult u hier niet lekker op rijden. Is de fiets juist te groot voor u dan kunt u niet bij de grond of bij de trappers. Hoe groot de fiets nu precies moet zijn hangt af van uw lichaamslengte. In onderstaande tabel hebben we voor iedere lichaamsgrootte de wielmaat weergegeven.

Lichaamslengte in cm Wielmaat
95 cm 12 inch
115 cm 20 inch
145 cm 26 inch
> 145 cm 28 inch

Versnellingen tweedehands transportfiets

Het aantal versnellingen van de fiets bepaalt hoeveel speling u heeft in de weerstand op uw fiets. Een tweedehands transportfiets wordt vaak gebruikt in de stad waar zich veel stoplichten bevinden. In de stad komt u veel stoplichten tegen, daarom kan het prettig zijn om de weerstand van de fiets te halen. Zo kunt u zonder al te veel moeite wegrijden bij stoplichten!

Een tweedehands transportfiets kopen bij Groeneveld

Wij helpen u graag aan een tweedehands transportfiets. Ons aanbod wisselt snel omdat wij afhankelijk zijn van particulieren. Bekijk daarom altijd eerst ons aanbod op onze website. Zo komt u in de winkel niet voor verassingen te staan!

Omruilgarantie: Wanneer de fiets toch niet op voorraad blijkt te zijn, dan kunt u een andere fiets uitkiezen of krijg u uw geld terug.

Geregistreerde fietsen: Al onze fietsen zijn geregistreerd in de database Stopheling.nl hierdoor weet u zeker dat de fiets die u koopt niet is gestolen.

Tweedehands transportfiets kopen_Groeneveld

Kom langs in onze winkel

Wij snappen dat u een tweedehands transportfiets ook wilt testen. Daarom bent u voor het kopen van een tweedehands transportfiets welkom in onze winkel in Zwijndrecht!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten