Tweedehands stadsfietsen

De ideale fiets voor de stad!

Bij een stadsfiets zijn een aantal zaken belangrijk. Allereerst dat u er makkelijk korte afstanden mee kunt afleggen. En ten tweede dat hij niet te duur is, omdat u in de stad het risico loopt dat uw fiets wordt gestolen of beschadigd raakt. Dit maakt een tweedehands stadsfiets een ideale fiets voor de stad. U kunt zich makkelijk door het drukke verkeer van de stad manoeuvreren en u betaalt niet te veel!

Bekijk onze voorraad tweedehands stadsfietsen
  • Deskundig en persoonlijk advies

  • Reparatie en onderhoud

  • Fietsverzekering 

  • Elke nieuwe fiets een servicepakket

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een tweedehands stadsfiets kopen

1. Bestel: In bovenstaand overzicht vindt u alle beschikbare fietsen terug. Hier kunt u uw tweedehands stadsfiets bestellen.

2. Betaal: Betaal de fiets vooruit via Ideal.

3. Afstellen: Uw fiets wordt afgesteld door een professionele monteur, zodat u hem rijklaar ontvangt.

4. Bericht: U ontvangt een bericht wanneer de fiets gereed is.

5. Levering: Wij kunnen de fiets bij u thuis afleveren of u kunt hem afhalen in onze winkel. Bij thuisbezorging rekenen wij €25. Afhalen is natuurlijk kosteloos.

stadsfiets_Groeneveld

Tweedehands stadsfiets merken

Wij bieden stadsfietsen aan van diverse topmerken, zoals Batavus, Gazelle, Sparta en Koga. Batavus, Gazelle en Sparta zijn oude rotten in het vak met meer dan 100 jaar ervaring. Koga is een nieuwer merk, maar zeker niet minder slecht. Allemaal streven ze naar kwalitatieve en comfortabele fietsen. Hierdoor kunnen deze stadsfietsen lang mee vooruit, ook als tweedehands fiets!

Tweedehands stadsfiets met versnellingen

In de stad is het vaak een afwisseling van stoppen en rijden. Hierdoor zijn versnellingen op uw stadsfiets erg prettig. Met uw versnellingen kunt u de weerstand wegnemen wanneer u weer op uw fiets stapt. Wanneer u vaart heeft kunt u met de versnellingen de weerstand juist weer opvoeren zodat u harder gaat met minder moeite.

Een tweedehands elektrische fiets kopen bij Groeneveld

Het aanbod tweedehands fietsen dat wij hebben varieert. Bekijk daarom online het aanbod wanneer u op zoek bent naar een tweedehands fiets. Zo hopen wij dat u niet voor verrassingen komt te staan in onze winkel!

Omruilgarantie: Wanneer de fiets toch niet op voorraad blijkt te zijn, dan kunt u een andere fiets uitkiezen of krijgt u uw geld terug.

Geregistreerde fietsen: Al onze fietsen zijn geregistreerd in de database Stopheling.nl hierdoor weet u zeker dat de fiets die u koopt niet is gestolen.

Tweedehands stadsfiets kopen_Groeneveld

Kom langs in onze winkel!

Wilt u de fiets graag met eigen ogen bekijken? Dat is geen probleem. Wij helpen u graag verder in onze winkel in Zwijndrecht!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten