Tweedehands elektrische fietsen

Elektrische fietsen voor minder.

Wilt u een tweedehands elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd, kopen? Elektrische fietsen kunnen een grote investering zijn. Met een tweedehands elektrische fiets van Groeneveld heeft u een fiets die al is gebruikt, maar nog wel goed is. Hierdoor heeft een goede fiets, terwijl u niet de investering van een nieuwe elektrische fiets hoeft te doen.

Bekijk onze voorraad tweedehands fietsen
  • Deskundig en persoonlijk advies

  • Reparatie en onderhoud

  • Fietsverzekering 

  • Elke nieuwe fiets een servicepakket

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een tweedehands elektrische fiets kopen bij Groeneveld

Groeneveld koopt regelmatig gebruikte elektrische fietsen over van mensen die een nieuwe kopen. Deze wordt opgeknapt en afgesteld door een monteur, waardoor u een tweedehands fiets koopt waar u nog jaren mee vooruit kunt. Onze fietsen kunt u eenvoudig online bestellen:

1. Bestel online een tweedehands elektrische fiets: Hierboven vind u ons huidige aanbod met tweedehands elektrische fietsen. Kies een fiets en bestel hem eenvoudig via de website.

2. Betaal vooruit: Betaal makkelijk vooruit via Ideal.

3. Uw fiets wordt afgesteld door een monteur: Een professionele monteur zal vervolgens uw fiets afstellen.

4. Wacht tot uw fiets gereed is: U ontvangt een berichtje wanneer uw fiets gereed is.

5. Levering van de fiets: Voor €25 (in Nederland) leveren wij uw fiets bij u af. Maar u bent natuurlijk ook welkom om hem in onze winkel in Zwijndrecht af te halen.

Tweedehands elektrische fiets kopen

Onze elektrische tweedehands e-bikes

Op deze pagina vertellen we u meer over de tweedehands elektrische fietsen die we aanbieden. Welke fiets u wilt kopen kan natuurlijk van diverse factoren afhangen, zoals het soort fiets, het merk en de motor. We vertellen u meer over:

– Soorten elektrische fietsen

– Tweedehands elektrische fiets merken

– Tweedehands elektrische fiets met middenmotor

– Ervaringen tweedehands elektrische fietsen

– Een tweedehands elektrische fiets kopen

Soorten elektrische fietsen

Groeneveld biedt diverse soorten elektrische fietsen tweedehands aan. Zo bieden wij zowel fietsen voor dames als voor heren. Ook bieden wij gebruikte elektrische bakfietsen aan.

Tweedehands elektrische fiets voor dames

De elektrische damesfietsen die wij tweedehands aanbieden hebben een prettig design. Hierdoor gaat u niet alleen snel van A naar B, maar ook op een comfortabele manier. Daarnaast hebben onze tweedehands elektrische damesfietsen een stijlvol ontwerp, waardoor u ook met een tweedehands fiets goed voor de dag komt!

Bekijk onze tweedehands elektrische damesfietsen

Tweedehands elektrische fiets voor heren

Ook voor mannen hebben we tweedehands elektrische fietsen. Deze hebben het vertrouwde design van een mannenfiets met een stang. Daarnaast hebben deze fietsen een stevig design, waardoor u mag vertrouwen op de kwaliteit van onze tweedehands elektrische herenfietsen.

Bekijk onze tweedehands elektrische herenfietsen

Tweedehands elektrische bakfiets

Wilt u graag kinderen, een hond of spullen op eenvoudige en snelle wijze van A naar B vervoeren? Met een elektrische bakfiets heeft u de ruimte van een auto en de wendbaarheid van een fiets. Wanneer u de investering van een nieuwe elektrische bakfiets te hoog vindt dan biedt een tweedehands elektrische bakfiets een goede oplossing!

Bekijk onze tweedehands elektrische bakfietsen

Tweedehands elektrische fiets merken

Groeneveld ontvangt vaak tweedehands elektrische fietsen van diverse A-merken zoals Batavus, Gazelle, Sparta, Koga, Dutch ID en Urban Arrow. Met een tweedehands fiets van een A-merk, kunt u ervan uitgaan dat u nog altijd een fiets van goede kwaliteit koopt. Zo kunnen onze tweedehands elektrische fietsen nog jaren mee vooruit!

Tweedehands elektrische fiets met middenmotor

Wanneer u op zoek gaat naar een tweedehands e-bike dan is het belangrijk dat u let op de motor van de fiets. Een elektrische fiets kan namelijk de motor op drie verschillende plaatsen hebben: in het voorwiel, in het achterwiel of in het midden. De plaats van de motor bepaalt hoe de trapondersteuning aanvoelt. Een middenmotor voelt het meest natuurlijk omdat de trapondersteuning op de trapas zit. Hierdoor voelt het alsof u harder trapt. Bij een achterwielmotor voelt het alsof u een zetje in uw rug krijgt en bij een voorwielmotor juist of u vooruit wordt getrokken.

Ervaringen tweedehands elektrische fietsen

Onze service krijgt van onze klanten gemiddeld een 8,8 en hier zijn wij trots op. Ook wanneer u een tweedehands fiets wilt kopen dan staan wij u graag bij met persoonlijke en deskundige hulp. En dat wordt blijkbaar gewaardeerd!

Een tweedehands elektrische fiets kopen bij Groeneveld

Het aanbod tweedehands fietsen dat wij hebben varieert. Bekijk daarom online het aanbod wanneer u op zoek bent naar een tweedehands fiets. Zo hopen wij dat u niet voor verrassingen komt te staan in onze winkel!

Omruilgarantie: Wanneer de fiets toch niet op voorraad blijkt te zijn, dan kunt u een andere fiets uitkiezen of krijgt u uw geld terug.

 Geregistreerde fietsen: Al onze fietsen zijn geregistreerd in de database Stopheling.nl hierdoor weet u zeker dat de fiets die u koopt niet is gestolen.

Tweedehands elektrische fiets kopen_Groeneveld

Kom langs in onze winkel

Wilt u de tweedehands elektrische fiets eerst met eigen ogen bekijken voordat u hem koopt? Wij helpen u graag in onze winkel in Zwijndrecht met persoonlijk en deskundig advies!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten