Fiets reparaties en onderhoud

Wilt u een reparatie of onderhoud laten uitvoeren aan uw fiets? Groeneveld helpt u graag met reparaties en onderhoud aan uw fiets. Wij kunnen u helpen met onderhoud aan damesfietsen, herenfietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen, racefietsen, kinderfietsen, sportieve fietsen en bakfietsen. Plan direct uw afspraak via onze werkplaatsplanner!

Plan een afspraak via ons contactformulier
  • Deskundig en persoonlijk advies

  • Reparatie en onderhoud

  • Fietsverzekering 

  • Elke nieuwe fiets een servicepakket

Fietsreparatie

Wanneer uw fiets kapot is dan kan dat erg vervelend zijn. Een fiets geeft u de vrijheid om snel ergens naar toe te rijden. Groeneveld is gespecialiseerd in schadeherstel. Bij fietsreparaties staat een optimale service, kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij zorgen ervoor dat uw fiets snel én goed wordt gemaakt. Zodat u vlug weer de weg op kunt!

Fietsreparatie_Groeneveld
onderhoud fiets_Groeneveld

Onderhoud fiets

Ook voor onderhoud aan uw fiets staan wij voor u klaar. Zelfs wanneer u uw fiets vaak controleert dan is het aan te raden om er regelmatig een vakman naar te laten kijken. Zij kunnen (beginnende) gebreken aan uw fiets constateren en hier tijdig op inspelen. Zo gaat uw fiets langer mee en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kosten fietsreparatie en fietsonderhoud

De kosten voor de fietsreparatie verschillen per reparatie. Onze monteurs geven u graag een indicatie wat de reparatie gaat kosten voordat ze deze uitvoeren. Wanneer de reparatie nog onder de garantie valt dan betaalt u uiteraard niets. Voor een onderhoudsbeurt aan uw fiets rekenen wij een vaste prijs.

Kleine beurt en grote beurt

Bij Groeneveld bieden we twee type beurten aan, bij een kleine beurt wordt er gekeken naar de bewegende onderdelen van een fiets; de aandrijving, het stuur en de remmen. Bij een grote beurt wordt elk onderdeel van de fiets nagekeken en gecontroleerd. De kosten van een beurt hangen af van het type fiets dat u heeft. De monteur kan van tevoren een indicatie geven van wat de beurt gaat kosten.

Kosten fietsreparatie en fietsonderhoud

De kosten voor de fietsreparatie verschillen per reparatie. Onze monteurs geven u graag een indicatie wat de reparatie gaat kosten voordat ze deze uitvoeren. Wanneer de reparatie nog onder de garantie valt dan betaalt u uiteraard niets. Voor een onderhoudsbeurt aan uw fiets rekenen wij een vaste prijs.

Merken onderhoud

Groeneveld is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan fietsen die bij ons zijn gekocht. Dit zijn Gazelle, Urban Arrow, Koga, Sparta, Batavus en Dutch ID. Maar ook wanneer u uw fiets niet bij Groeneveld is gekocht dan bent u bij ons welkom voor een reparatie of onderhoud aan uw fiets.

Plan een afspraak


Garantie

Op alle fietsen van Groeneveld is de fabrieksgarantie van toepassing. Hoe lang deze duurt verschilt per fiets. Bij een fiets van Groeneveld ontvangt u bovendien een Fietspaspoort. Bij een elektrische fiets ontvangt u vrijwel altijd een garantiepakket van 2 jaar.

Fietsverzekering

Wanneer u een nieuwe fiets koopt dan wilt u natuurlijk dat deze goed blijft rijden. Daarom kunt u bij aankoop van een fiets ook een fietsverzekering afsluiten. Met een fietsverzekering bent u gedekt voor diefstal en schade aan de fiets. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe fiets.


Onderhoud en schadeherstel door Groeneveld

Groeneveld is gespecialiseerd in onderhoud en schadeherstel aan fietsen. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw fiets weer goed rijdt en dat u met een gerust hart de weg op kunt. Hierbij staat een goede service, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel

Leenfiets: Wanneer de reparatie of het onderhoud aan uw fiets niet meteen kan worden uitgevoerd dan krijgt u van ons een leenfiets mee. Zo blijft u mobiel.

Fietsverzekering: Met een fietsverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken bij diefstal of schade.

Goede service: Een optimale service vinden wij belangrijk.

Fietsenmaker_Groeneveld

Plan een afspraak voor onderhoud en schadeherstel

Wilt u een reparatie of onderhoud aan uw fiets laten uitvoeren? Plan dan online een afspraak zodat onze monteurs voor u klaar staan!

Plan een afspraak

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten