Sparta elektrische fietsen

Niet meer weg te denken uit het Nederlandse landschap

Wilt u een elektrische fiets van Sparta kopen? Sparta is niet meer weg te denken uit het Nederlandse landschap. Met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van fietsen, vindt u in iedere hoek van Nederland wel een Sparta fiets. Groeneveld is trotse dealer van de e-bikes van Sparta. Deze fietsen kenmerken zich door kwaliteit en innovatie. Hierdoor zijn wij erg enthousiast over de elektrische fietsen van Sparta!

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een Sparta fiets kopen

Sparta is al een oude rot in het vak. Met meer dan 100 jaar ervaring heeft Sparta veel kennis in huis op het gebied van fietsontwerp en productie in huis. De fietsen van Sparta worden gekenmerkt door enthousiasme en innovatie. Hierdoor heeft Sparta al veel baanbrekende innovaties op haar naam staan zoals de allereerste e-bike, de transportfiets en een nieuwe uitvoering van de omafiets. Innovatie stroomt door de aderen van Sparta!

Elektrische fietsen van Sparta

Sparta is zeker met haar tijd meegegaan en produceert nu alleen nog elektrische fietsen en speed pedelecs. Hierin kunnen ze de passie voor innovatie kwijt. Het doel is om iedereen te stimuleren om de fiets te pakken door fietsen steeds aantrekkelijker te maken. En dat doen ze!

Sparta elektrische fiets_Groeneveld

Onderhoud aan uw Sparta fiets

Groeneveld staat niet alleen voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, maar ook wanneer u een fiets heeft gekocht. Het kan natuurlijk zijn dat u onderhoud of een reparatie aan uw Sparta moet laten uitvoeren. De monteurs van Groeneveld zijn expert op het gebied van Sparta fietsen. Wij helpen u dan ook graag met het onderhoud aan uw Sparta fiets.

Reviews Sparta fietsen

De klanten van Groeneveld geven ons en onze fietsen gemiddeld een 8,8. Dit vanwege de kwaliteit van onze fietsen en deskundig advies. Wij zien dit als iets vanzelfsprekends, maar wij zijn er erg blij mee dat dit zo wordt gewaardeerd door onze klanten!

Groeneveld als uw Sparta dealer

Groeneveld is specialist op het gebied van Sparta fietsen. Wanneer u op zoek bent naar de Sparta fiets die het beste bij u past dan helpen we u graag. Maar ook wanneer u onderhoud nodig heeft aan uw Sparta fiets, dan staan onze specialistische monteurs voor u klaar!

Onderhoud: Wij kunnen u niet alleen helpen met het vinden van de juiste fiets, maar ook bij het onderhoud aan uw fiets.

Assortiment: Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Sparta fietsen. Zo is er voor ieder een prachtige Sparta fiets te vinden.

Sparta fietsen_Groeneveld

Een testrit maken op een Sparta fiets

Wij kunnen u vertellen waarom u een Sparta fiets moet kopen, maar het liefste wilt u dit natuurlijk zelf ervaren. Daarom bent uiteraard welkom in onze winkel in Zwijndrecht voor een testrit!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten