Koga fietsen

Passie voor fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Vergeet dan ook zeker de fietsen van Koga niet. Dit merk is een stuk nieuwer dan merken als Batavus en Gazelle, maar daardoor niet minder goed. Koga produceert fietsen die volledig handgemaakt zijn op Nederlandse bodem en dit is merkbaar. Ze kennen de Nederlandse kwaliteit en innovatie. Daarom zijn wij fan van deze fietsen!

Bekijk onze voorraad Koga fietsen

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een Koga fiets kopen

Koga heeft haar wortels in de wielersport. Door de samenwerking met professionele wielersportteams is Koga in staat om haar fietsen lichtgewicht te ontwikkelen en tot in de puntjes af te werken. De fietsen worden ontworpen door fietsdesign experts. De fietsdesign experts zijn echte fietsfanaten die daardoor perfect in staat zijn om de behoeften van de klant tot in de puntjes door te vertalen in de fietsen. En dit merkt u. De fietsen van Koga worden gekenmerkt door een comfortabel design en een hoge kwaliteit.

Bekijk onze Koga fietsen

Elektrische fietsen van Koga

Een elektrische fiets helpt u wanneer u een zetje extra in de rug kunt gebruiken. De elektrische fietsen van Koga onderscheiden zich door een licht design, top kwaliteit en een uitmuntende afwerking. Alle fietsen van Koga zijn voorzien van een middenmotor, wat de meest natuurlijke manier van versnellen is. Hierdoor heeft u niet het idee dat u vooruit wordt geduwd of getrokken, maar zit de ondersteuning echt in de pedalen. Zo komt u met een keer trappen een stuk verder. U komt dus niet alleen snel, maar ook op een prettige manier van A naar B.

Elektrische fietsen van Koga
Elektrische fiets Koga_Groeneveld
Stadsfiets Koga_Groeneveld

Stadsfietsen van Koga

De stadsfietsen van Koga zijn ontwikkeld voor fietsfanaten. Mensen met passie voor fietsen die veeleisend zijn. De fietsen van Koga worden gekenmerkt door een sportief en modern design en zijn licht in gewicht. Hierdoor is het de ideale reisgenoot voor korte afstanden!

Bekijk onze Koga stadsfietsen

Trekkingsfiets van Koga

De trekkingsfietsen van koga zijn een kruising tussen stadsfietsen en racefietsen. Met haar roots in de wielrensport weet Koga precies welke elementen verwerkt moeten worden in de ideale trekkingsfiets. Deze fietsen bieden daardoor optimaal comfort en kunnen gebruikt worden om de wereld te ontdekken.

Bekijk onze Koga trekkingsfiets
Trekkingsfiets Koga_Groeneveld

Review Koga fietsen

Onze klanten geven ons en daarmee ook onze Koga fietsen gemiddeld een 8,8 en hier zijn we trots op. Volgens onze klanten krijgen we dit cijfers vanwege professioneel advies en goede service.

Groeneveld als uw Koga dealer

Groeneveld is dealer van Koga fietsen. Wij helpen u graag met persoonlijke en deskundig advies om de juiste fiets voor u te vinden. Maar ook wanneer u later onderhoud nodig heeft aan uw Koga fiets, dan staan onze specialisten voor u klaar!

Onderhoud: Wij kunnen u niet alleen helpen met het vinden van de juiste fiets, maar ook bij het onderhoud aan uw fiets.

14 dagen retourtour: Mocht de fiets toch niet bevallen dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

Koga fietsen_Groeneveld

Kom langs voor een testrit op een Koga

Een fiets is iets persoonlijks en moet bij u passen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een testrit te maken op een Koga. Wanneer u een fiets bij ons online koopt dan heeft u 14 dagen retourtijd zodat u de fiets thuis kunt testen. U bent uiteraard ook welkom in onze winkel in Zwijndrecht voor een testrit!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten