Gazelle fietsen

Niets rijdt als een Gazelle en kent de service van Groeneveld

Wilt u een Gazelle fiets kopen? Groeneveld is een Gazelle verkooppunt en heeft een ruim assortiment aan Gazelle fietsen. Of u nu een Gazelle fiets zoekt met een lage instap of terugtraprem, wij hebben het allemaal in ons aanbod. Dit topmerk maakt fietsen van zeer goede kwaliteit. Hierdoor rijdt een Gazelle niet alleen lekker, maar gaan ze ook nog eens lang mee!

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een Gazelle fiets kopen

Gazelle heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van fietsen van Nederlandse bodem. Gazelle heeft passie voor haar fietsen en streeft naar fietsen van de beste kwaliteit. Hierdoor bieden zij een combinatie van kwaliteit en moderne luxe. Dit maakt dat niets rijdt als een Gazelle. Op deze pagina vertellen wij u meer over:

  • Soorten Gazelle fietsen
  • Gazelle fiets onderhoud
  • Reviews Gazelle fietsen
  • Groeneveld als uw Gazelle dealer

Soorten gazelle fietsen

Gazelle fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Welke soort fiets het beste bij u past hangt af van waar u de fiets voor gaat gebruiken en wie erop gaat rijden.

Gazelle damesfietsen

Gazelle heeft fietsen speciaal ontworpen voor dames. Hierdoor bieden ze vrouwen een comfortabele manier van fietsen. U kunt hem makkelijk mee naar de stad, winkel of uw werk nemen. Bovendien heeft de fiets een stijlvol design, waardoor u er goed mee voor de dag komt!

Gazelle herenfietsen

Gazelle heeft niet alleen fietsen voor vrouwen, maar ook voor heren heeft Gazelle speciaal fietsen ontworpen. Deze zijn voorzien van de kenmerkende stang in het midden. Daarnaast hebben deze fietsen een stijlvol, sportief en comfortabel design. Een fijne reisgenoot om overal mee naar toe te nemen.

Gezelle elektrische fiets_Groeneveld

Gazelle elektrische fietsen

Dat Gazelle een merk is dat al meer dan 100 jaar fietsen maakt betekent niet dat zij ouderwets zijn. De elektrische fietsen van Gazelle zijn innovatief en van goede kwaliteit. Zo komt u met een elektrische fiets van Gazelle comfortabel en snel van A naar B!

Gazelle stadsfietsen

De stadsfietsen van Gazelle zijn een fijne manier om korte afstanden mee af te leggen. Een comfortabel design en niet te veel poespas kenmerkt deze fiets. Ze zijn dus zeer geschikt om mee naar het centrum, de winkel of uw werk te rijden!

Gezelle transportfiets_Groeneveld

Gazelle transportfietsen

Een tas meenemen op de fiets kan een hele opgave zijn. De transportfietsen van Gazelle bieden hierin de oplossing. Een transportfiets is een stadsfiets waar een rek voorop is gemonteerd. Hierdoor kunt u tijdens het fietsen uw tas kwijt voorop uw fiets. Dit scheelt een hoop frustratie, onveilige situaties of een beschadiging van de fiets.

Gazelle toerfietsen

Gazelle produceert toerfietsen voor de langere afstanden. Een toerfiets wordt ook wel een hybride fiets, sportieve fiets of trekkingsfiets genoemd. Deze fiets is een kruising tussen een stadsfiets en een racefiets. Hierdoor kunt u op prettige wijze langere afstanden afleggen.

Gazelle fietsonderhoud

Groeneveld is niet alleen dealer van Gazelle fietsen, maar kan u ook helpen wanneer u schade heeft aan uw Gazelle of wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren. Wij zijn specialist in Groeneveld fietsen en een erkende dealer, daarom kunt u ook bij ons terecht voor een reparatie die onder de garantie valt.

Review gazelle fietsen

Onze klanten geven Groenveld en onze fietsen gemiddeld een 8,8. Dit omdat wij fietsen bieden van goede kwaliteit en een prettige service. Onze monteurs staan u graag bij met deskundig en persoonlijk advies!


Groeneveld als uw Gazelle dealer

Groeneveld is specialist op het gebied van Gazelle fietsen. Wij helpen u bij het vinden van de Gazelle die bij u past, maar ook wanneer u later onderhoud nodig heeft dan staan wij graag voor u klaar!

Onderhoud: Wij kunnen u niet alleen helpen met het vinden van de juiste fiets, maar ook bij het onderhoud aan uw fiets.

Assortiment: Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Gazelle fietsen. Zo is er voor ieder een prachtige Gazelle fiets te vinden.

Gazelle fietsen_Groeneveld

Kom langs voor een testrit

Wilt u zelf ervaren hoe het is om op een Gazelle fiets te rijden? Dan bent u welkom in onze winkel voor een testrit!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten