Dutch ID fietsen

Fietsen die uw hart veroveren

Bent u op zoek naar een goede elektrische fiets? Vergeet dan ook zeker het merk Dutch ID niet mee te nemen in uw keuze. De elektrische fietsen van Dutch ID worden 100% handgemaakt en zoals de naam al verraad, geproduceerd op Nederlandse bodem. Groeneveld heeft een ruim assortiment fietsen van dit topmerk. Zo is er altijd wel een fiets die bij u past!

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een elektrische van Dutch ID

Dutch ID bouwt enkel e-bikes en mag zichzelf hier dan ook specialist in noemen. Zij bouwen elektrische fietsen met een krachtige motor die een natuurlijke vorm van ondersteuning biedt. Daarnaast is er tot in de puntjes nagedacht over het comfort van deze fietsen. Niet alleen in uw houding, maar ook tijdens het fietsen en remmen. De fietsen worden gebouwd met duurzame materialen, waardoor ze een lange levensduur kennen.

Dutch ID e-bike_Groeneveld

Onderhoud aan uw Dutch ID

Groeneveld staat niet alleen voor u klaar bij het kopen van uw fiets, maar ook wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw fiets. Regelmatig onderhoud aan uw Dutch ID zorgt er namelijk voor dat de fiets langer mee gaat en u dus langer plezier heeft van uw fiets!

Reviews Dutch ID fietsen

Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 8,8. Hier zijn wij trots op! Wij zien een goede service, die zich uit in persoonlijk en deskundig advies, als iets vanzelfsprekends. Onze klanten kunnen dit blijkbaar waarderen en daar zijn wij blij mee.

Groeneveld als uw Dutch ID dealer

Bent u op zoek naar een Dutch ID dealer? Groeneveld is gespecialiseerd in de fietsen van Dutch ID. Wij kennen de kenmerken van deze fietsen en kunnen u precies vertellen welke fiets het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast staan wij ook voor u klaar wanneer u onderhoud wilt laten uitvoeren aan uw fiets.

Onderhoud: Zowel bij de koop van uw fiets, als onderhoud aan uw fiets staan wij voor u klaar.

Assortiment: Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Dutch ID fietsen. Zo is er voor ieder een prachtige Dutch ID fiets te vinden.

 Dutch ID fietsen_Groeneveld

Kom langs voor een testrit op een Dutch ID

De eigenschappen van een fiets zijn belangrijk, maar uiteindelijk is het natuurlijk het meest belangrijk dat de fiets fijn rijdt. Dit kunnen we u niet vertellen, maar moet u ondervinden. Daarom bent u van harte welkom voor een testrit in onze winkel in Zwijndrecht!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten