Cortina fietsen

Opvallende stadsfietsen voor dames, heren en kids

Wilt u een nieuwe fiets kopen? De fietsen van Cortina gebruikt u als u naar uw werk, school of de sportclub gaat. De meesten kennen Cortina door de populaire transportfietsen, maar Cortina ontwikkelt ook andere fietsen zoals e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. De fietsen van Cortina zijn zo geproduceerd dat ze ook tegen een stootje kunnen. Het is een fiets waar u op kunt bouwen!

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een Cortina fiets kopen

Cortina is al sinds 1970 een van de bekende fietsproducenten in Nederland. Zij leveren dan ook fietsen voor een breed publiek. Met de razend populaire transportfietsen heeft Cortina de harten in heel Nederland veroverd. Echter bieden ze veel meer mooie designs aan voor een breed publiek, van trendy tot sportief, en van family bike tot e-bike: er is voor ieder wat wils.

Elektrische fietsen van Cortina

De fietsen van Cortina zijn al in Nederland 1970. Cortina staat bekend om de razend populaire transportfietsen, maar heeft de laatste jaren ook flinke stappen gemaakt in kwaliteit en heeft daarmee het assortiment aan kwaliteitsfietsen een flinke boost gegeven. Ook heeft Cortina een ruim assortiment aan e-bikes.

Bijvoorbeeld de Cortina E-U4 transport solid. Deze Cortina heeft een Active Line-systeem van Bosch met een accuvermogen van 300Wh. Het robuuste karakter van deze middenmotor part perfect bij het robuuste design van deze e-bike.

Stadsfietsen en transportfietsen van Cortina

De stadsfietsen van Cortina zijn uw beste vriend voor elk doel: boodschappen, een rit naar het werk of school en meer. Daarnaast hebben ze een stijlvol design beschikbaar in verschillende kleuren, zowel de damesfietsen als de herenfietsen. Zo komt u met een Cortina altijd goed voor de dag. Met een transportfiets kunt u makkelijk een tas of krat meenemen op uw fiets. Hierdoor is deze fiets het ideale vervoersmiddel voor korte stukken!

Review Cortina fietsen

Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 8,8 voor het persoonlijke en deskundige advies. Maar ook de kwaliteit van de fietsen die wij leveren zit hierin meegenomen. Wij leveren enkel fiets van topkwaliteit en dat merkt u. Dit geldt ook voor de fietsen van Cortina, dit zijn enkel fietsen van hoogwaardig materiaal en goede kwaliteit.

Groeneveld als uw Cortina dealer

Groeneveld is specialist op het gebied van Cortina fietsen. Zo staan we u niet alleen bij met advies over welke fiets het beste bij u past, maar kunnen we u ook na de aankoop helpen met onderhoud aan uw fiets!

Onderhoud: Wij kunnen u niet alleen helpen met het vinden van de juiste fiets, maar ook bij het onderhoud aan uw fiets.

Assortiment: Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Cortina fietsen. Zo is er voor ieder een prachtige Cortina fiets te vinden.

Kom langs voor een testrit op een Cortina

Wilt u een testrit maken op een Cortina fiets?  Wij verwelkomen u uiteraard graag in onze winkel in Zwijndrecht voor een testrit!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten