Onze fietsmerken

Enkel de beste merken voor u.

Groeneveld heeft een ruim assortiment met verschillende soorten fietsen van diverse A-merken. Wij bieden fietsen aan van de fietsmerken Gazelle, Batavus, Sparta, Dutch ID, Koga en Urban Arrow. Dit zijn allemaal topmerken, waardoor u zeker bent van de kwaliteit van de fietsen. Bekijk hier ons assortiment!

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een merkfiets kopen van Groeneveld

Groeneveld heeft een groot A-merk assortiment. Wij staan u graag bij met persoonlijk en deskundig advies, zodat u de fiets vindt die het beste bij u past. Maar ook wanneer u na de aankoop onderhoud nodig heeft dan kunnen we u helpen, ongeacht het merk fiets dat u heeft.

Fietsmerken_Groeneveld

Fietsmerk Gazelle

Gazelle is een oude rot in het vak. Met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van fietsen van Nederlandse bodem is Gazelle een echte specialist in het vak te noemen. Dit merk maakt fietsen van vertrouwde kwaliteit en combineren dit met moderne luxe. Waardoor u het beste van beide werelden heeft!

Fietsmerk Batavus

Batavus heeft net als Gazelle meer dan 100 jaar ervaring in het vak. De fietsen van het fietsmerk Batavus zijn van Nederlandse bodem, maar worden over de hele wereld verscheept. Iedereen wil op een Batavus rijden en dat is niet zonder reden.

Batavus fietsen_Groeneveld
Sparta fietsen_Groeneveld

Fietsmerk Sparta

Het fietsmerk Sparta is met meer dan 100 jaar ervaring, ook al zo’n oud merk. Oud, maar niet oubollig. Sparta heeft passie voor het vak en schuwt geen innovatie. Zo hebben zij al vele mooie innovaties op hun naam staan!

Fietsmerk Dutch ID

Dutch ID is een stuk jonger merk dan eerder genoemde merken, maar dat betekent niet dat het minder goed is. Dutch ID maakt elektrische fietsen die het leven makkelijker maken. Ze zijn minimalistisch, modern en comfortabel. Zo is het de ideale reisgenoot!

: Koga fietsen_Groeneveld

Fietsmerk Koga

Koga is een echt authentiek Nederlands bedrijf die de fietsen nog met de hand maakt. Koga heeft haar wortels in de wielersport en dat merkt u aan de fiets. De fietsen zijn lichtgewicht en de componenten en onderdelen lopen naadloos in elkaar over.

Fietsmerk Urban Arrow

Urban Arrow is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische bakfietsen. Dit Amsterdamse bedrijf verscheept jaarlijks duizenden bakfietsen en kan zichzelf dan ook echt een specialist noemen. Innovatie, onderzoek en ontwikkeling kenmerken Urban Arrow.

Urban Arrow fietsen_Groeneveld

Kom langs voor een testrit!

Welk merk u ook kiest, u kunt zeker zijn van de kwaliteit en het comfort! We snappen echter dat u dit zelf wilt ervaren, daarom heeft u 14 dagen retourtijd wanneer u de fiets online bestelt. Zo kunt u zelf ervaren wat deze merken van elkaar onderscheid. Maar u bent natuurlijk ook welkom voor een testrit in onze winkel in Zwijndrecht!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten