Groeneveld fietsen is een Amega onderneming

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche in Zuid-Holland-Zuid. Deze groeiende en klantgerichte organisatie van ruim 550 mensen heeft diverse dealerbedrijven van verschillende merken en daarnaast opereren er schadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, bedrijfswageninrichting, een leverancier van laadpalen, fietsen, mobiliteitsoplossingen en autoverhuur onder één vlag.

Werken bij Amega

Amega is een bekende automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 550 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn. Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen ze voor alles bij ons terecht! Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grote en de diversiteit van ons bedrijf kan je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Fietsreparatie_Groeneveld
onderhoud fiets_Groeneveld

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, zij maken het verschil! Om hun werkplezier te optimaliseren hebben wij sinds 2017 een medewerkerstevredenheidsonderzoek. In dit onderzoek kunnen onze medewerkers volledig anoniem aangeven op welke vlakken zij het goed vinden gaan in ons bedrijf, maar ook op welke vlakken zij graag verbetering zouden willen zien.

De 7 basiswaarden van Amega

We doen alles om een klant
TEVREDEN te stellen.

We zoeken samen met de klant
naar de BESTE DEAL.

We hebben HETZELFDE DOEL en de klant
ervaart ons als ÉÉN.

We verkopen geen nee, we bieden altijd een ALTERNATIEF.

We zijn BETROKKEN naar de klant
en naar elkaar.

We zijn altijd BEREIKBAAR.

We staan achter onze DUURZAME
bedrijfsvoering en gaan zorgvuldig om
met (persoons)gegevens.

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten