Elektrische transportfietsen

Snel met uw spullen van A naar B!

Wilt u een elektrische transportfiets kopen? Een elektrische transportfiets is een fijne reisgenoot wanneer u uzelf snel en op een prettige manier van A naar B wilt verplaatsen. Groeneveld heeft een ruim assortiment aan transportfietsen van diverse topmerken. Wij hebben vertrouwen in onze elektrische fietsen en bieden dan ook 2 jaar garantie. Koop de fiets in onze winkel of bestel hem online.

Bekijk onze voorraad elektrische transportfietsen

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een elektrische transportfiets kopen

Een elektrische transportfiets, ook wel een elektrische transporter genoemd, is een ideale uitkomst wanneer u graag op de fiets naar school of uw werk gaat. De elektrische transportfiets biedt namelijk ondersteuning tijdens het trappen waardoor u snel op plek van bestemming komt. Bovendien heeft een elektrische transportfiets een rek voorop de fiets zodat ook uw tassen veilig op plek van bestemming aankomen. De elektrische transportfiets kunt u stylen naar eigen smaak met plastic fietskrat of een rieten mand. Lees meer over:

  • Onze elektrische transportfiets merken
  • Kenmerken elektrische transportfietsen
  • Tweedehands elektrische transportfietsen
  • Ervaringen elektrische transportfietsen
  • Elektrische transportfietsen van Groeneveld
  • Maak een testrit

Onze elektrische transportfiets merken

Wij bieden elektrische transportfietsen aan van diverse topmerken, zoals Gazelle, Batavus, Sparta en Dutch ID. Allemaal betrouwbare merken die transportfietsen maken van goede kwaliteit.

Elektrische transportfiets van Gazelle

Gazelle is een merk dat haar sporen al ruimschoots heeft verdiend. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen. Met deze ervaring kunnen zij kwaliteit en moderne luxe met elkaar combineren. Gazelle is dan ook expert op het gebied van elektrische fietsen en elektrische transportfietsen.

Bekijk onze elektrische transportfietsen van Gazelle
Elektrische transportfietsen Gazelle_Groeneveld
Elektrische transportfietsen Batavus_Groeneveld

Elektrische transportfiets van Batavus

Batavus is een merk dat al sinds 1904 fietsen produceert van Nederlandse bodem. Het is de grootste fietsenfabrikant van Nederland en verscheept fietsen over de hele wereld. De transportfietsen van Batavus zijn erg stevig, maar ook praktisch gebouwd. Zodat u met comfort de weg op kunt.

Bekijk onze elektrische transportfietsen van Batavus

Elektrische transportfiets van Sparta

Sparta is ook weer zo’n merk met veel ervaring van Nederlandse bodem. Met ruim 100 jaar aan ervaring bouwt Sparta stijlvolle elektrische transportfietsen van goede kwaliteit. Daarnaast schuwt Sparta geen innovatie, waardoor de elektrische transportfietsen van Sparta zijn voorzien van de nieuwste technologie.

Bekijk onze elektrische transportfietsen van Sparta
Elektrische transportfietsen Sparta_Groeneveld

Elektrische transportfiets van Dutch ID

Dutch ID bestaat sinds 1994 en is ten opzichte van bovenstaande nog maar jong. Maar dit zegt niets over de kwaliteit. Dit 100% Nederlandse bedrijf heeft alle moderne kennis in huis die nodig is voor het bouwen van een elektrische transportfiets van goede kwaliteit. Dutch ID is gespecialiseerd in elektrische fietsen en dat merkt u!

Bekijk onze elektrische transportfietsen van Dutch ID

Kenmerken elektrische transportfiets

Welke elektrische transportfiets het beste bij u past hangt af van de kenmerken van de fiets. Denk bijvoorbeeld aan een motor in de fiets, de versnellingen en het ontwerp.

Elektrische transportfiets motor

Wij bieden elektrische transportfietsen met de motor op diverse plaatsen. Voorwielmotoren zijn simpel, robuust en goedkoper. Het geeft een goede ondersteuning wanneer u zelf niet te veel kracht heeft. Een middenmotor voelt juist weer een stuk natuurlijker aan. Deze is duurder, maar voelt precies aan wat u nodig heeft. Een achterwielmotor is enkel geschikt wanneer u niet te veel van de motor vraagt. Wanneer u namelijk de bergen in gaat dan schakelt deze uit. Welke het beste bij u past, hangt af waar u hem voor gaat gebruiken.

Versnellingen van een elektrische transportfiets

Het aantal versnellingen op de fiets bepaalt het comfort van het fietsen, maar ook hoeveel u moet nadenken tijdens het fietsen. Bij Groeneveld heeft u een ruime keuze in de versnellingen. Wij bieden tot wel 11 versnellingen aan op elektrische transportfietsen.

Elektrische transportfietsen voor dames

Elektrische transportfietsen voor dames zijn lichtgewicht en hebben een lagere instap dan die van de heren. Bovendien zijn ze voorzien van een stijlvol design en kunt u hem naar eigen wens stylen met bijvoorbeeld een mand. Hierdoor komt u altijd goed voor de dag!

Elektrische transportfietsen voor heren

Ook voor heren hebben we elektrische transportfietsen. Deze hebben een stoerder design en het model van een herenfiets. Ook deze fiets kan worden gestyld naar eigen wens. Zo kan er bijvoorbeeld een krat aan toegevoegd worden om meer te vervoeren en een robuustere look.

Elektrische transportfiets tweedehands kopen

Vindt u een nieuwe elektrische transportfiets te duur? Wij bieden ook tweedehands elektrische transportfietsen aan. Deze zijn al eerder gebruikt, maar nog in goede staat. Hierdoor kunt u nog jaren vooruit met een tweedehands elektrische transportfiets.

Tweedehands fietsen

Ervaringen elektrische transportfiets

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,8 vanwege onze goede service. En daar zijn we trots op! Wij vinden het namelijk vanzelfsprekend dat wij onze klanten bijstaan met deskundig en persoonlijk advies.

Een elektrische transportfiets van Groeneveld

Groeneveld is specialist op het gebied van elektrische transportfietsen. Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste fiets voor u. Later helpen we u graag met het onderhoud aan de transportfiets!

5 jaar garantie: Wij bieden enkel fietsen van A-merken en bieden daarom 5 jaar garantie op al onze fietsen.

14 dagen retourtour: Mocht de fiets toch niet bevallen dan kunt u deze binnen 14 dagen retour sturen.

Elektrische transportfietsen_Groeneveld

Testrit elektrische transportfiets

Wilt u de elektrische transportfiets eerst testen voordat u hem koopt? Dat snappen wij. U kunt de fiets binnen 14 dagen nog retourneren wanneer u hem online besteld. Maar we ontvangen u ook graag in onze winkel in Zwijndrecht!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten