Damesfietsen

Een stijlvolle en comfortabele damesfiets voor iedere vrouw

Wilt u een stijlvolle damesfiets kopen die ook nog eens fijn rijdt? Bij Groeneveld hebben we een ruim assortiment damesfietsen in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd wel een fiets die bij uw wensen en behoeften past. Wij bieden enkel fietsen van A-merken, daardoor kunt u zeker zijn van de kwaliteit. U bent welkom in onze winkel in Zwijndrecht of u kunt de fiets online bestellen.

Onze topmerken

Enkel de beste merken voor u.

Een damesfiets kopen

Onze damesfietsen hebben een mooi design en zijn van degelijke kwaliteit. Daarnaast is er ook gelet op comfort, waardoor het een prettige reisgenoot is. Onze damesfietsen bieden wij in verschillende uitvoeringen aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische damesfiets wanneer u op zoek bent naar net dat extra beetje hulp. Of u kunt juist kiezen voor een dames transportfiets, waardoor u makkelijk uw tas kwijt kunt tijdens het fietsen. Op deze pagina vertellen wij u meer over:

  • Onze damesfiets merken
  • Soorten damesfietsen
  • Kenmerken van onze damesfietsen
  • Tweedehands damesfiets kopen
  • Ervaringen damesfietsen
  • Een damesfiets van Groeneveld
  • Testrit damesfiets

Soorten damesfietsen

Damesfietsen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke damesfietsen het beste bij u past hangt af van waarvoor u hem gaat gebruiken. Voor lange afstanden is een toerfiets bijvoorbeeld meer geschikt, maar voor het vervoeren van kinderen is juist een bakfiets prettiger. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten damesfietsen zodat er altijd wel een is die bij u past!

Onze damesfiets merken

Groeneveld biedt enkel fietsen aan van topmerken, waardoor u zeker bent van een goede kwaliteit. Wij bieden zowel fietsen aan van merken met veel ervaring in het bouwen van fietsen zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Maar we bieden ook jongere en meer innovatieve merken aan zoals Dutch ID, Koga en Urban Arrow. Of u nu kiest voor een meer gevestigd merk of een nieuwer merk is, al deze merken streven naar kwaliteit en comfort.

Soorten damesfietsen

Damesfietsen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke damesfietsen het beste bij u past hangt af van waarvoor u hem gaat gebruiken. Voor lange afstanden is een toerfiets bijvoorbeeld meer geschikt, maar voor het vervoeren van kinderen is juist een bakfiets prettiger. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten damesfietsen zodat er altijd wel een is die bij u past!

Elektrische damesfietsen

Met een elektrische damesfiets krijgt u net dat zetje in de rug dat u af en toe kunt gebruiken. Hiermee komt u snel op de plek van bestemming zonder dat u het gevoel heeft dat u een marathon heeft gefietst. Daarnaast hebben ze een stijlvol design, waardoor u goed voor de dag komt.

Elektrische damesfietsen_Groeneveld
Transportfietsen voor dames_Groeneveld

Transportfietsen voor dames

Een tas meenemen op de fiets kan soms een hele uitdaging zijn. Hij zit in de weg tijdens het trappen of schaaft langs uw spaken. Het kost een hoop frustratie tijdens het fietsen en hierdoor kan de tas ook nog eens beschadigd raken. Op onze transportfietsen zijn rekjes geïnstalleerd. Hierdoor kunt u uw tas dus eenvoudig op het rekje vervoeren. U kunt hem ook stylen met een mand of met een kratje.

Dames bakfietsen

Kinderen, kleinkinderen of grote spullen eenvoudig meenemen op de fiets? Door middel van een bakfiets kunt u grote spullen of kinderen eenvoudig vervoeren van A naar B. Bovendien heeft u geen last van parkeer- of fileproblemen. Kortom, een ideaal vervoersmiddel voor de stad!

Dames bakfietsen_Groeneveld

Toerfietsen voor dames

Een toerfiets, trekkingsfiets of gewoon een sportieve fiets voor dames, deze fiets kent vele namen. Het is een ideale reisgenoot wanneer u een lang stuk wilt gaan fietsen. Doordat deze fiets een kruising is tussen een stadsfiets en een racefiets legt u op een comfortabele manier grote afstanden af.

Kenmerken van onze damesfietsen

Onze damesfietsen hebben verschillende kenmerken waar u op moet letten bij het kiezen van een fiets. Denk hierbij aan de framemaat, de wielmaat en het aantal versnellingen van de fiets.

Framemaat damesfietsen

De framemaat van een damesfiets die het beste bij u past, hangt af van uw lichaamslengte. Het spreekt voor zich, maar wanneer u langer bent dan heeft u een grotere fiets nodig. We hebben hieronder de framematen voor u op een rijtje gezet.

Uw lengte in cm Framemaat
149 tot 166 cm 46 cm
151 tot 168 cm 47 cm
154 tot 171 cm 48 cm
157 tot 174 cm 49 cm
159 tot 176 cm 50 cm
160 tot 177 cm 51 cm
162 tot 179 cm 52 cm
164 tot 182 cm 53 cm
166 tot 184 cm 54 cm
168 tot 186 cm 55 cm
171 tot 189 cm 56 cm
174 tot 192 cm 57 cm
176 tot 194 cm 58 cm
178 tot 196 cm 59 cm
180 tot 198 cm 60 cm
183 tot 202 cm 61 cm
185 tot 204 cm 62 cm
186 tot 206 cm 63 cm
188 tot 208 cm 64 cm
190 tot 210 cm 65 cm
192 tot 212 cm 66 cm

Wielgrootte stadsfiets

Ook de wielgrootte is belangrijk voor het comfort dat u heeft op uw fiets. Welke wielgrootte u nodig heeft is ook afhankelijk van uw lichaamslengte. Voor een volwassen persoon is de wielmaat over het algemeen altijd 28 inch. Naast 28 inch, bieden we ook 12 inch, 20 inch en 26 inch aan. Zie hieronder welke maat u nodig heeft.

Lichaamslengte in cm Wielmaat
95 cm 12 inch
115 cm 20 inch
145 cm 26 inch
> 145 cm 28 inch

Versnellingen damesfietsen

Het aantal versnellingen dat uw damesfiets heeft, bepaalt hoeveel u de trapweerstand terug kan brengen, indien nodig. Heeft u veel versnellingen dan kunt u de trapweerstand flink verlagen. Wanneer u geen versnellingen heeft dan heeft u ook niet de mogelijkheid om de trapweerstand te verlagen. Wij bieden fietsen aan met geen, 3, 7, 8, 10, 10, 11, 12, 22 en 30 versnellingen. Het aantal dat u kiest is aan u!

Damesfietsen met lage instap

Soms kan het als een hele klim voelen om op uw fiets te komen. Bij een damesfiets met een lage instap wordt dit probleem minder. Door de lage instap kunt u makkelijk opstappen en bent u bij ieder stoplicht snel weg!

Tweedehands damesfiets kopen

Wilt u een damesfiets kopen, maar mag deze niet te veel kosten? Bij Groeneveld hebben we ook een ruim aanbod aan tweedehands damesfietsen. Deze damesfietsen zijn al gebruikt door iemand anders, maar nog in goede staat. Hierdoor kunt u weer een paar jaar vooruit!

Ervaringen damesfietsen

Onze klanten geven Groeneveld en onze damesfietsen gemiddeld een 8,8 vanwege onze goede service en daar zijn we erg trots op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste fiets. Maar ook wanneer uw fiets later onderhoud nodig heeft dan zien we u graag!

Een damesfiets van Groeneveld

Groeneveld heeft een ruim assortiment aan damesfietsen van enkel A-merken. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor kunt u jaren vooruit met onze damesfietsen!

A-merk assortiment: Ons assortiment bestaat enkel uit top merken zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van deze fietsen.

14 dagen retourtour: Mocht de fiets toch niet bevallen dan kunt u deze binnen 14 dagen retour sturen.

Damesfietsen_Groeneveld

Testrit damesfiets

Wilt u eerst een testrit maken op de damesfiets voordat u deze koopt? Wij helpen u graag met persoonlijk advies in onze winkel in Zwijndrecht. Maar ook wanneer u niet in de buurt van Zwijndrecht woont dan kunt u de fiets eerst uitproberen. U heeft nadat u uw fiets online heeft besteld nog 14 dagen te tijd om hem te retourneren. Zo kunt u hem ook wanneer u hem online heeft besteld gewoon testen!

Onze contactgegevens

Burgermeester Jansenlaan 12
3331 HN Zwijndrecht
Plan uw route
.
info@groeneveldfietsen.nl
078 612 53 02

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten